Humanity's Team Ceska republika

Všichni jsme jeden

Ahoj týmáci,
chci vám jménem svým i jménem všech organizátorů poděkovat za to, jací jste. A jste skvělí úžasní, krásní, tvořiví, radostní a hraví. A já jsem s Váma fakt rád. Tenhle víkend byl pro mě zhmotňováním snů o světě lásky, míru a harmonie, který mezi námi vzniká tím, že lásku, mír a harmonii si dáváme a sdílíme je mezi sebou. Můj sen se jmenuje Nová Země a tenhle víkend jsem na ní opět byl díky Vám.

Kamil

PS: první ochutnávka fotek a už se těšte na kroniku...

Vyhledat další podobné snímky na: Humanity's Team Ceska republika

Zobrazení: 4

Odpovědět

Odpovědi do této diskuse

Moje první setkání s vámi - a chci říct snad jen jediné - děkuji. Bylo to úžasné, skvělé, nádherné. Cítím se mezi vámi doma a rád se budu domů vracet co nejčastěji...
Ano, opět jste pozvedli mojí duši a rozzářili ji do nejnádhernějších barev. Děkuji vám. Nevím, jak je to možné, ale za těch pár hodin s vámi jsem o pár let omládla. A taky zmoudřela. To vám je tak krásné být mladý a moudrý!
:-)

tak se žije na vlně lásky....
děkuji vám všem, protože jsem se dnes probouzela s tím, že jsem na setkání vzpomínala s pocitem, který se nedá popsat...

je mi skvěle
Koukám že muselo být překrásně a neuveřitelně Lásky... Nesmírně Vás objimám s Láskou :-))
Bylo to krásné. Cítila jsem opět tolik lásky, moje srdce opět zpívá, děkuji vám všem a děkuji Janičcce za její meditaci, která mi moc pomohla vrátit se sama k sobě. Poznala jsem spoustu nových krásných duší a je mi blaženě, že je nás čím dál víc:-)
Jo, jinak já jsem přidal taky nějaké fotky. Najdete je v sálu médií - snímky.
Krásný den.
L.
Ještě se s vámi musím podělit o jednu krásnou vizualizaci, která mi "přišla" ve vlaku. Jel jsem v kupé s lidmi ne zrovna dobře naladěnými. Tak jsem si začal představovat, jak by to bylé krásné vytvořit s nimi kruh srdce - vzít se za ruce a prostě jen být. Pak tohle propojit s celým vagónem a nakonec celý vlak. Přišlo mi to ohromně krásný, i když zůstalo jen u představy, jak se velké červené srdce zabalené vánoční mašlí veze po kolejích. A nejen ten můj vlak, ale všechny vlaky, ve kterých jel někdo z nás domů, na všechny světové strany. Zkusme si příště udělat takovou meditaci-vizualizaci, až pojedeme z nějaké akce domů nebo kamkoliv jinam. Je to moc hezké.

Ahoj všichni z Mikulášské ve Vítkově 10, už jsem to tady někde napsal, že to bylo moc fajn a všichni jste byli báječní :-).
Miluju Vás
Je mi opět nesmírně krásně, radostně a šťastně.. Bylo mi mezi vámi jako vždy úžasně. Moc, moc děkuji...
Celou cestu domů jsem byla s vámi a stále jsem... s láskou... Jana
Od Blanky:

Ahojky milý týmáci,

Ráda bych s vámi sdílela pocity z našeho posledního Mikulášského setkání v Praze.
Bylo to pro mě opět velice zajímavé a obohacující setkání. I když jsem s vámi byla jen v pátek navečer a v sobotu dopoledne, chci se s vámi podělit o své dojmy, které jsem sepsala již ve vlaku cestou domů.
V pátek jsem absolvovala poprvé zasedání rady.Přiznávám, že to bylo pro mě trochu náročné, ale mám z toho velice dobrý pocit.Stávající radní řešili důležité organizační věci, ale zároveň se jejich jednání neslo v přátelském duchu a otevřeném sdílení.A pro mě bylo také důležité, že nám - možná budoucím radním, stihli předat zkušenosti s prací v radě HT - děkuji.
V sobotu ráno jsme začali trochu později, než bylo v plánu. Ale zato jsme si stihli udělat krátkou masáž, což jak doufám, vám udělalo také dobře.
Ale pak, když to vzal do svých rukou Petr se svými tanečky, tak to byl mazec. Naprosto mě odzbrojil svojí nespoutanou radostí a čistotou svého projevu. Z toho co dělá, cítím nadšení, které je velice očistné a nakažlivé.Potom, když navázala Vlastička se svojí písničkou a tleskáním, tak už se nespoutaně a otevřeně bavili všichni, včetně mě.A pak ještě přišla krásná a moudrá pohádka o cestě za ztraceným štěstím.A protože tématem našeho setkání byly "Cesty",navázali jsme na pohádku tím, že jsme namalovali obrazy o našich "Cestách" životem,za štěstím.
To, jak jsem potom naše společné dílo hodnotili a vnímali, bylo také moc zajímavé.Moc bych si přála, abychom si skrze tuto zkušenost uvědomili, že každý z nás k tomu přistoupil svým jedinečným a dokonalým způsobem. Také je možné, že ne každý způsob a přístup se nám líbil. Možná že někdo s určitými přístupem a způsobem podání nesouzněl. Ale co je podstatné, že v kruhu srdce a přátelském prostředí, které bylo na setkání vytvořeno,se může každý svobodně vyjádřit a sdílet co cítí. Třeba i svůj nesouhlas a při tom si může být jist, že ho nikdo za to neodsoudí.
I když jsem už byla na odchodu, stále jsem přes své srdce velice dobře vnímala, co se odehrávalo mezi námi.
Přála bych si, abychom si uvědomili, že nikdo z nás není Bůh - jsme "jen jeho děti."Nikdo z nás ještě nedosáhl v tomto životě do stálého a trvalého stavu bytí v Bezpodmínečné lásce. A nejsem si jistá, jestli je to úplně možné. Ale určitě vím, že je možné se v našem lidském bytí, tomuto stavu velice přiblížit a svým životem ho napodobit a naplnit.
I v HT jsme "jen lidé."A stále se jeden od druhého učíme.
Učíme se být k sobě i druhým tolerantní, odpouštějící, pokorní a milující !!!!!!!
Mám velikou radost, že právě na takovýchto setkáních HT se tvoří společenství lidí, kteří se tomuto chtějí učit a dělají to ze srdce tak, jak nejlépe umí.
Já nám všem moc fandím a chci Vás v tom aktivně podporovat.
Děkuji vám, za vaši podporu a už se moc těším na naše další společné tvoření.
S láskou vás zdravím a objímám. Blanka

Prohlášení

Příspěvky na tomto webu nemusí nutně vyjadřovat názor HT ČR o.s. Za obsah je zodpovědný autor příspěvku.

Nejnovější aktivity

Uživatel Jan Heczko přidal diskusi do skupiny Knihovnička.
Náhled

Jak vnímám "Hovory s Bohem"

Dobrý den,posílám Vám v příloze můj pohled na to, jak vnímám ve stručnosti knihy "Hovory s Bohem" a…Zobrazit další
před 9 hodinami
Uživatel Jan Heczko odpověděl do diskuse Knihy v elektronické podobě uživatele cendas0 ve skupině Knihovnička.
"Na adrese  http://www.bozilaska.cz je umístěn sedmidílný soubor knih…"
včera
Uživatel Jan Heczko se přidal ke skupině uživatele Kamil.
Náhled

Knihovnička

Každý z nás má doma spoustu knížek. Tohle je místo, kde je můžeme sdílet, povídat si o nich,…Zobrazit další
včera
Jan Heczko se líbila diskuse Knihy v elektronické podobě uživatele cendas0
včera
Jan Heczko je nyní členem Humanity's Team Ceska republika.
včera
Uživatel Kamil zanechal komentář k uživateli Jana Kokrdová.
"Vítej Jano mezi námi"
pátek
Uživatel Jana Kokrdová zveřejnil stav.
"Zdravím přátelé a děkuji za přijetí mezi sebe ,Děkuji mockrát.<3"
9.Květen
Uživatel Jana Kokrdová aktualizoval svůj profil.
9.Květen
Uživateli Jana Kokrdová se líbí příspěvek blogu ČESKÁ KONFERENCE-budoucnost je ve cnosti-prosba uživatele Duše jája
9.Květen
Jana Kokrdová je nyní členem Humanity's Team Ceska republika.
9.Květen
Uživatel Marta se účastní akce uživatele Duše jája.

Divadlo Lávka Čtyři dohody v Praha

25.června.2012 od 19 do 22
Pokud máte zájem se zúčastnit kulturního představení Jaroslav Dušek-Čtyři dohody, v divadle Lávka,…Zobrazit další
9.Květen
Uživatel Renata Jana Truhlářová zveřejnil stav.
"uskutečnit cestu do Damanhuru."
7.Květen
Renata Jana Truhlářová je nyní členem Humanity's Team Ceska republika.
7.Květen
Ikona profiluUživatelé Flying Gentleman a Vlasta se účastní akce uživatele Duše jája.

Divadlo Lávka Čtyři dohody v Praha

25.června.2012 od 19 do 22
Pokud máte zájem se zúčastnit kulturního představení Jaroslav Dušek-Čtyři dohody, v divadle Lávka,…Zobrazit další
5.Květen
Uživatel Lucie Fraňková se možná zúčastní akce uživatele Duše jája.

Za kulturou s HT - Magická Praha v Praha

24.června.2012 od 15 do 21
Drazí přátelé, rádi bychom Vás pozvali na akci Za kulturou s HT, která proběhne dne 24. června…Zobrazit další
5.Květen
Uživatel Duše jája sdílel svou akci v komunitě Facebook.
4.Květen
4.Květen
Uživatel Duše jája aktualizoval akci.

Stretnutie krásnych duší, Jar 2012 v Lopeník

1.června.2012 na 17 do 3.června.2012 na 16
Stretnutie krásnych duší, Jar 2012Pozývame vás na stretnutie na Lopeníku, kde bude veľa tanca,…Zobrazit další
4.Květen
4.Květen
4.Květen

Vizitka

Načítání…

Návštěvy na stránce

TOPlist

© 2012   Created by Humanity's Team.   Využívá technologii .

Odznaky  |  Oznámit problém  |  Podmínky služby